Voor lekker brood nemen we even de tijd Brood bakken doen we bij Frans de Groot al sinds 1847. Natuurlijk is er in een paar generaties tijd veel veranderd in de bakkerij. Eén ding niet: de smaak. Machines hebben het zware werk overgenomen, veel processen lopen computergestuurd, maar de smaak van brood begint bij de bakker. Een bakker die verstand heeft van z'n vak. En die er de tijd voor neemt. Een voorbeeld: ook al gebruiken we elke dag dezelfde ingrediënten, deeg kan elke dag weer anders zijn. Weersomstandigheden kunnen een grote invloed uitoefenen op de samenstelling van het deeg. Vijf minuten extra de tijd geven voordat het brood de oven in gaat, maakt dan net het verschil. De beste meelleverancier
Lekker brood heeft ook alles te maken met de beste toeleveranciers. Daarom komt ons meel van een meelfabriek waar net als bij ons de kwaliteit vóór de kwantiteit gaat. Die aandacht proeft u in het gehele assortiment brood van Frans de Groot. In een krentenbol net zo goed als in het bekende Haags Donker, een van onze specialiteiten. Want we bakken niet alleen maar graag de bekende hardlopers uit het assortiment, maar ook producten met onze eigen handtekening. Die van de bakkers van Frans de Groot.