Maak kennis

met onze partners

Onze Partners

Betrouwbare en leverancier voor brood en banket

Bakkerij Frans de Groot is gespecialiseerd in grootverbruik en werkt fijn samen met diverse soorten winkels, bedrijven en horeca. Met Bakkerij Frans de Groot haalt u een een leverancier in huis die volledig is ingericht op grootverbruik een graag meedenkt in een maatwerk gerichte oplossing. Er is capaciteit genoeg. Wij beschikken over alle moderne faciliteiten voor een efficiënte productie. Buiten deze innovatiekracht blijft Bakkerij Frans de Groot een ambachtelijk bakker die houdt van het echte vakwerk.

Zakelijk online bestellen

Het online bestelproces op onze website is geheel ingericht op grootverbruik afnemers. Zo kunt op via ons portaal eenvoudig uw bestellingen maken, bijhouden en aanpassen. Ook bij nabestelling staan wij voor u klaar en leveren wij graag extra service. Met ons eigen transport rijden we in dag en dauw richting onze opdrachtgevers om bestelling met goede zorg af te leveren.

Strakke levertijden? U kunt van Bakkerij Frans de Groot op aan!

Wat zeggen onze klanten?

Buitendijk Dagvers is sinds 50 jaar operationeel in Rotterdam en omstreken. Bakkerij Frans de Groot, waar wij al ruim 20 jaar klant zijn en wij zeer tevreden zijn met hun producten en hun vakkennis. In de afgelopen 20 jaar heb ik dit altijd als een voordeel gezien, om de navolgende redenen:

  1. Er wordt nooit nee gezegd en altijd een oplossing gezocht.
  2. De kwaliteit staat altijd bovenaan.
  3. Wij kunnen altijd met een vraag terecht en er wordt naar geluisterd.

Kortom, dit is de bakker die Buitendijk Dagvers op handen draagt, want onze klanten willen VERS BROOD EN GEBAK VAN DE WARME BAKKER. Wij van buitendijk Dagvers willen altijd Verse Producten en leveringen op tijd, alleen dan ben je winnaar.

Buitendijk Dagvers dankt Bakkerij Frans de Groot voor hun inzet en vakkennis in de afgelopen 20 jaar, en we hopen er nog lang plezier van te mogen hebben. Wij bij Buitendijk Dagvers zeggen altijd: VERS IS VAN VANDAAG EN NIET VAN GISTEREN.

Cok Verkleij

"Groot afnemer van diverse broodproducten. Zeer tevreden met de service en hoe de producten worden afgeleverd." Jessie
"Groot assortiment aan diverse heerlijke broden. Een fijn familiebedrijf die door jaren ervaring het bakkerij proces als geen ander begrijpt." Nol
"Al jaren neem ik af bij de bakkerij. Altijd top gebak en heerlijke verse producten. Een bakker met jarenlange kennis en ervaring." Arthur
"Vandaag een heerlijke hazelnoottaart ontvangen van deze bakker wat een heerlijke taart zo zacht en luchtig top werk!" John