Wilt u ook onze producten afnemen?

Uw betrouwbare partner & leverancier

Bakkerij Frans de Groot is gespecialiseerd in grootverbruik en werkt fijn samen met diverse soorten winkels en supermarkten, Ministeries, bedrijven, verenigingen en horeca.

Met Bakkerij Frans de Groot haalt u een leverancier in huis die volledig is ingericht op grootverbruik een graag met u meedenkt voor een maatwerk gerichte oplossing. Wij hebben Capaciteit genoeg om ook uw vraag voor dagelijks verse producten aan te kunnen.

Ook beschikken wij over alle moderne faciliteiten voor een efficiënte productie. Buiten deze innovatiekracht blijft Bakkerij Frans de Groot een ambachtelijk bakker die houdt van het echte vakwerk.

Breed

productassortiment

Partners van Bakkerij Frans de Groot

Zakelijk online bestellen

Het online bestelproces op onze website is geheel ingericht op grootverbruik afnemers. Zo kunt u via ons portaal eenvoudig uw bestellingen maken, bijhouden en aanpassen. Ook bij nabestelling staan wij voor u klaar en leveren wij graag extra service. Met ons eigen transport rijden we in dag en dauw richting onze opdrachtgevers om bestelling met goede zorg af te leveren.

Strakke levertijden? U kunt van Bakkerij Frans de Groot op aan!

Wat zeggen onze klanten?

Buitendijk Dagvers is sinds 50 jaar operationeel in Rotterdam en omstreken. Bakkerij Frans de Groot, waar wij al ruim 20 jaar klant zijn en wij zeer tevreden zijn met hun producten en hun vakkennis. In de afgelopen 20 jaar heb ik dit altijd als een voordeel gezien, om de navolgende redenen:

 1. Er wordt nooit nee gezegd en altijd naar een oplossing gezocht.
 2. De kwaliteit staat altijd bovenaan.
 3. Wij kunnen altijd met een vraag terecht en er wordt naar geluisterd.

Kortom, dit is de bakker die wij op handen dragen, want onze klanten willen VERS BROOD EN GEBAK VAN DE WARME BAKKER. Wij willen altijd verse producten en leveringen op tijd, alleen dan ben je winnaar.

Buitendijk Dagvers dankt Bakkerij Frans de Groot voor hun inzet en vakkennis in de afgelopen 20 jaar. Wij zeggen altijd: VERS IS VAN VANDAAG EN NIET VAN GISTEREN.

Wilt u een samenwerking aangaan met ons?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Of wilt u meer weten over onze producten? Wij zouden graag met u in contact komen, zodat wij uw vragen kunnen  beantwoorden of voor het maken van een persoonlijke afspraak. Of bel ons direct via 0703208277.


  "Zowel de Appeltaart als de slagroomtaart die ik bij hun besteld had. Smaakten allebei erg lekker. Hierin merk je wel het verschil tussen een supermarkt taart en een taart van Frans de Groot" Miles Keeman
  "Groot afnemer van diverse broodproducten. Zeer tevreden met de service en hoe de producten worden afgeleverd." Jessie
  "Groot assortiment aan diverse heerlijke broden. Een fijn familiebedrijf die door jaren ervaring het bakkerij proces als geen ander begrijpt." Nol
  "Al jaren neem ik af bij de bakkerij. Altijd top gebak en heerlijke verse producten. Een bakker met jarenlange kennis en ervaring." Arthur