Productiemedewerker dagploeg

Wij zijn opzoek naar collega’s die van aanpakken weten en zeker voor kwaliteit gaan. Hoofdzakelijk vindt de productie overdag plaats, maar er moet ook bereidwilligheid zijn voor ‘s avonds en ’s nachts werken. Periodiek is het nodig om de collega’s in de avond en de nacht te helpen i.v.m. verlof of extra drukte.

Vakkennis is niet noodzakelijk maar wel de motivatie om het vak te leren en eigen te maken.

De werkzaamheden zijn behoorlijk divers en bestaan uit

  • Afwegen van de grondstoffen volgens recept
  • Het kneden van het deeg
  • Het verwerken van het deeg via diverse productielijnen (afhankelijk van het product)
  • Het bakken van de geproduceerde producten
  • Het (snijden) inpakken van de producten en opruimen conform Fifo
  • Uiteraard het schoonmaken van de gebruikte ruimtes en machines

Bij de juiste inzet en motivatie is er de mogelijkheid om een vaktechnische opleiding te doen.

Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, van 07:00 uur tot 15:30 uur (incl. pauze).

Gedurende de zomermaanden kan het voorkomen dat af en toe de zaterdag en/of zondag gewerkt moet worden.

  • Voor de kwaliteit, communicatie en veiligheid is het belangrijk dat er Nederlands wordt gesproken.
  • Er wordt immers met grote machines gewerkt
  • Het salaris is conform CAO en afhankelijk van de werkervaring.
  • Zonder werkervaring in de bakkerij ben je productiemedewerker
  • Met werkervaring in de bakkerij ben je productiemedewerker II / Broodbakker (afhankelijk van welke ervaring).

Sollicitatieformulier